Language

Upcoming events

No events

Login (admin only)

01 Mei 2011 - Pijpelheide

Afspraak om 10h00 aan de Carrefour in Zemst.

Swakke verraste de dames met een meiklokje.  Pierre ging daarop stiekem nog vlug iets van de struiken plukken, maar dit kon op tegen het mooie boeketje dat we hadden gekregen...  Merci Swakke ...en Pierre.... volgend jaar beter :-)

Vandaar door naar Pijpelheide met 7 moto's.

Een bepijlde rondrit van ongeveer 120 KM, en na een kleine "schermutseling" gisteren hadden de mannen beslist dat "zij" NIET voorop zouden rijden en aldus moesten de vrouwen hun mannetje staan.....  en dat viel best mee, we zijn wel een paar maal net iets te ver gereden maar al bij al hebben we niet al te veel kilometers nutteloos rondgereden.

Weer een mooie stukje Belgie gezien, sluisen over het Albert Kanaal, Brood en Molenmuseum in de regio Averbode, prachtig uitzicht in Zichem enz enz ......

De ride out van de Pijpelheide wordt georganiseerd door een "Trikeclub" en is ten bate van het goede doel ... en voor diegenen die er nog nooit geweest zijn..  echt een aanrader voor volgend jaar.

Wij hebben er nog van de BBQ genoten en aansluitend zijn we naar de Burn Out gereden waar we nog een laatste glaasje dronken