Language

Upcoming events

No events

Login (admin only)

Road Adventures

HOG BENELUX - LAROCHETTE

Vrijdag 4 Juni - Zondag 06 Jun 2010

Het weer zat ontzettend mee - goed gelachen en leuke tripjes gemaakt.  De site zelf was iets minder - we hadden het HOG pakket aangekocht maar uiteindelijk waren er op organisatorisch vlak toch wel enkele lacunes en zo stond er op zaterdagavond een file van maar effe 120 bikers te wachten voor de BBQ ...na 30 min zijn we slechts 5 meter verder geraakt en de beslissing om naar onze camping te rijden is dan ook vlug genomen

De sta-caravans op de camping waar het HOG event plaatsvond waren vanaf dag 1 uitgeboekt.  Bij nader beschouwing was dit een geluk want de camping "Nommerlayer" in Nommern, waar we uiteindelijk iets vonden was slecht op 4 KM van de site en ontzettend leuk.

Vijf Caravans voor 17 mensen ... althans dat was de bedoeling tot op het laatste moment nog enkele kandidaten bijkwamen.. :-)

 

 

 

 

 

 

BURN OUT - Ride Out

BURN OUT - 09 MEI 2010

image Eindelijk is het zover, de jaarlijkse ride out ... de uitdaging voor Fluppe & Tinne is niet simpel.   Enerzijds willen ze de traditie voortzetten - maar anderzijds willen ze als nieuwe uitbaters van "het bikerscafe Den Burn Out" er toch wel een eigen stempel op drukken en wij vinden dat ze er "verdoemd goe" in geslaagd zijn.

 

 

 

Fuppe & Tinne,

thanks voor een leuke zondag ... en ik kan alleen maar hopen dat diegenen die deelgenomen hebben er even veel plezier aan hadden als de Road Captains.

tot volgend jaar :-)

Bezoek onze “Galerij” en WWW.FOTOLIFESTYLE.NL voor meer photo's.

 


 

 

Route 666

Route 666

 

Route 666 - 02 Mei 2010

 

Zondagmorgen - 02 Mei 2010, het gerinkel van de wekker om 05u15 - niet echt mijn ding.

IMAGE1

Eerste afspraak is aan het benzinestation Rumst op de E19 – om 06u30. We zijn met z’n drieën, Pierre, Jan, Diane. … “3 die zot genoeg zijn”....  want het regent sinds we thuis vertrokken zijn, en de weersvoorspellingen voor vandaag zijn echt niet aanlokkelijk.

Lees meer...

B.Independent Chapter ontmoet Southern Hills Chapter en Sedroch chapter op Zaterdag 22 Augustus 09

Lang, lang geleden waren wij allen lid van verschillende chapters en elk van deze chapters behoorde bij een verchillende Harley Davidson dealer ...en van tijd tot tijd ontmoetten we elkaar...  Jammer genoeg veranderen dingen en elk van ons had zo zijn eigen redenen waarom wij onafhankelijk van de Harley Davidson dealers wouden zijn ... en dit is hoe Southern Hills, Sedroch en de B. Independent Chapters zijn ontstaan.

Onlangs stelde Marc (Southern Hills) voor om een ontmoeting met de 3 chapters te organiseren en op Zaterdag 22 Aug was het zover, met z’n vieren, zijnde Beire, Jan, Daniel en Diane, vertrokken we richting Libramont.
 
Eens aangekomen stelden we ons aan de anderen voor en kort daarop kon de hele omgeving genieten van het gebrom van 10 Harley Davidson uitlaten en motoren ...

Na ongeveer een uurtje rijden langs een prachtig landschap, kwamen we in La Roche En Ardennes aan, waar we op een zonnig terrasje iets dronken en de eerste gesprekken plaatsvonden.

Vandaar door naar Achouffe, waar we een middagmaal  genoten.... heerlijke forel, het soort forel dat je bij ons in Vlaanderen  nog maar moeilijk vindt, en een zeer lekker hammetje... (en ja Vince,... een zeer, zeer, zeer lekker hammetje  ..) en natuurlijk maakte ook de lokale Lachouffe deel uit van het plaatje.

Dan door naar Vesqueville, waar we nog een laatste glaasje zouden genieten in het motorhotel “Au Bon Vivant” en vandaar zouden we dan allen weer huiswaarts vertrekken .... ’t is te zeggen ... dat was het plan ..tot Beire’s motor besliste om te staken .... de voorste remschijven waren overhit geraakt...  
De depannage dienst die, op vraag van de Verzekering, de motor naar een garage in Heffen zou alslepen liet een beetje op zich wachten, maar dit bood ons de gelegenheid om toch iets langer met onze nieuwe vrienden door te brengen..... en gezien Beire toch niet meer moest rijden kon “diene sukkelaar” eindelijk een pintje drinken

Uiteindelijk namen we rond 7 uur ’s avonds afscheid van onze nieuwe vrienden en Beire had de opportuniteit om achterop bij Jan op de Roadking te zitten voor de resterende 150 KM... een avontuur dat Beire allicht niet zo snel zal vergeten ....daar hij nog nooit zo zeer aan zijn “kont” heeft gehad ....

Een fantastische dag, leuke mensen ontmoet, goed gelachen en wij kijken er al naar uit om dit opnieuw te doen.... spoedig..

Marc, eens temeer heel erg dank voor een leuke dag en wij zien jullie allen spoedig terug ...
The B.Independers  

Lees meer...